top of page

Wij garanderen uw veiligheid

Over ons

Welkom bij Group Delta, uw vertrouwde partner voor veiligheid in de hoogte. Wij zijn een bedrijf met een passie voor veiligheid en een missie om levens te beschermen, of u nu werkt op grote hoogten of uw projecten gewoon naar een hoger niveau wilt tillen.
 

Wat ons onderscheidt:
 

  • Hoge Beschikbaarheid, Flexibele Planning: Bij Group Delta begrijpen we dat veiligheid niet kan wachten. Daarom bieden we hoge beschikbaarheid en een flexibele planning om ervoor te zorgen dat uw projecten nooit stil hoeven te staan.

  • Europese Normen Gewaarborgd: Uw veiligheid is onze prioriteit. Onze veiligheidsnetten worden vervaardigd en gekeurd volgens de strengste Europese normen, zodat u met gemoedsrust kunt werken.

  • 20 Jaar Gespecialiseerde Ervaring: Ons team brengt meer dan twee decennia aan gespecialiseerde ervaring in de industrie met zich mee. Wij kennen de ins en outs van veiligheidsnetten en valbeveiliging als geen ander.

  • Actief in de Benelux en Noord-Frankrijk: Met een uitgebreide aanwezigheid in de Benelux en Noord-Frankrijk, zijn we klaar om uw veiligheidsbehoeften over de grenzen heen te ondersteunen.
     

Bij Group Delta zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige veiligheidsoplossingen die uw gemoedsrust vergroten en uw projecten naar nieuwe hoogten tillen. Ontdek hoe we uw veiligheidspartner kunnen worden en contacteer ons vandaag nog.

gevelstelling

Getuigenis

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

Koen Brakington
Oost - Vlaanderen

Kaz Elhaumola 
Oost-Vlaanderen

AISHA PATEL
 

Veiligheid Voorop: Onze voornaamste prioriteit is het waarborgen van de veiligheid van alle mensen die werken op hoogtes en bouwlocaties. We streven ernaar ongevallen te voorkomen en bieden hoogwaardige veiligheidsnetten en valbeveiligingssystemen die voldoen aan de strengste normen.

Innovatie in Veiligheid: We blijven voortdurend zoeken naar nieuwe en vernieuwende oplossingen om de veiligheid op bouwplaatsen te verbeteren. Onze toewijding aan technologische vooruitgang en voortdurende verbetering is een integraal onderdeel van onze inzet.

Klantgericht: Klanttevredenheid staat centraal in ons streven. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en streven ernaar oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen. Uw succes is ons succes.

Duurzaamheid: Als onderdeel van onze toewijding om positieve verandering teweeg te brengen, streven we naar duurzaamheid in al onze activiteiten. We zetten ons in voor milieuvriendelijke praktijken en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Toewijding aan Kwaliteit: We zijn gedreven door een passie voor kwaliteit in alles wat we doen. Ons doel is om producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren, die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en de normen van de industrie overtreffen.

Bij Group Delta zijn we vastbesloten om deze doelen na te streven met integriteit, professionaliteit en een onwankelbare toewijding aan de veiligheid en tevredenheid van onze klanten. Samen bouwen we niet alleen constructies, maar ook aan een veiligere toekomst.

Bouwen aan een duurzame toekomst.

onze missie

over ons group delta
bottom of page