top of page

Vulsteke - Eiffage

Krimpfoliewand Sint Pietersplein

2023

Innovatieve Bescherming bij Sint-Pietersstation, Gent

Bij de renovatie van het Sint-Pietersstation in Gent omarmden we innovatieve oplossingen voor optimale bescherming. Met trots introduceerden we het gebruik van geavanceerde krimpfolie, een technologisch hoogstandje dat niet alleen de werf transformeerde, maar ook de normen voor veiligheid en efficiëntie verhoogde.

Bescherming in Detail:

Krimpfolie als Innovatieve Oplossing: Om de werf te beschermen tegen de elementen, kozen we voor krimpfolie als ons schild. Deze hoogwaardige, flexibele folie bood een waterdichte en weerbestendige barrière, waardoor de werkomgeving geïsoleerd en beschermd bleef.

Veiligheid en Productiviteit Verenigd: De krimpfolie fungeerde als een beschermende laag, waardoor de werknemers in alle weersomstandigheden veilig en comfortabel konden werken. Het bood niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar verbeterde ook de efficiëntie van de werkzaamheden.

Esthetisch en Functioneel: Naast functionaliteit bood de krimpfolie ook een visueel voordeel. Het transparante materiaal gaf een helder beeld van de voortgang van het werk, terwijl het tegelijkertijd een gestroomlijnd en professioneel uiterlijk aan de werf gaf.

Met de implementatie van krimpfolie hebben we niet alleen de werf beschermd, maar hebben we ook de standaard gezet voor geavanceerde beschermingsmethoden. Bij Group Delta blijven we innoveren en streven we naar de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit.

bottom of page